Waarom kiest u ons?

Deskundig

35 jaar ervaring

Betrokken

Uw belang is ons belang

Doelmatig

Vlot, efficiënt en effectief

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken na

Klanten die u voorgingen:

Van Hoef Advocatuur viert tweede verjaardag met volledig vernieuwde website en seminar

Dit is een bijzondere blog bij de lancering van mijn nieuwe website. Ik schrijf deze keer niet over een juridisch onderwerp, maar over hoe mijn kantoor zich de afgelopen twee jaar ontwikkeld heeft.

.

Mijn nieuwe start en Spectatio

Op 1 april 2017 ben ik officieel met mijn nieuwe kantoor Van Hoef Advocatuur van start gegaan. In diezelfde tijd zijn mijn zoon Jules en zijn vrouw Claudia in Tilburg hun eigen bedrijf begonnen, het online marketingbureau Spectatio. Zij hebben mij bij de start en het in de markt zetten van mijn nieuwe kantoor heel erg goed geholpen.

Om te beginnen door hun strategiesessies. Aan de hand van hun vragen en mijn antwoorden hebben we een kantoor gemaakt dat mij om het lijf gegoten zit. Mede door de gemaakte keuzes werk ik elke dag weer met veel plezier voor cliënten voor wie en op rechtsgebieden waarop ik graag werk. Jules heeft mijn eerste, duidelijke en persoonlijke website gebouwd, waarvoor ik van alle kanten veel lof gekregen heb.

En omgekeerd ben ik er met mijn nieuwe, startende bedrijf als een goede (schoon)papa voor hen geweest: Ik ben hun eerste klant en heel wat van wat ze sindsdien toepassen en gebruiken, hebben ze voor het eerst op mij en mijn kantoor uitgeprobeerd.

Blogs en nieuwe cliënten

Ik puzzel graag om juridische problemen op te lossen. Daarom koos ik als logo een Chinees tangram met de “H” van mijn achternaam erin. Ik schrijf graag en leg graag uit. Daarom spraken we af dat ik elk jaar een of twee seminars geef en elke week een blog zou schrijven. Sinds enige tijd schrijf ik (als ik geen vakantie heb) meestal om de twee weken een blog. Door telkens deels nieuwe onderwerpen te kiezen leer ik ook zelf steeds weer bij.

Claudia deelt die vervolgens op de meest effectieve wijze op de social media. Het effect van het delen is ongekend goed: Typ bijvoorbeeld alleen het woord “bouwvlak” in het zoekvenster van Google en de desbetreffende blog staat organisch op bladzijde 1. Ik krijg inmiddels vragen uit het hele land. Mijn cliënten komen steeds meer ook van buiten Venray en Horst aan de Maas, tot in Zuid-Holland toe.

Volledig vernieuwde website

Het afgelopen jaar begon mijn goede en mooie website, zo kort na de start al, haar gebreken te krijgen. De inmiddels tientallen blogs waren er niet meer goed op te vinden. Ook andere zaken konden nóg beter gepresenteerd worden. Daarom heeft Jules een nieuwe website voor mij gemaakt. De komende tijd als de natuur op zijn mooist is, gaan we haar met foto’s van mijn kantoor en mijzelf nog verbeteren en persoonlijker maken, maar sinds vandaag (11 april) is hij al online: www.vanhoefadvocatuur.nl. Kijk er maar eens naar! Vindt u hem ook mooi en overzichtelijk? Wat kan volgens u nog beter?

Seminar "Van Toezicht tot sanctie"

Zoals u ziet, heeft de website een aparte pagina voor mijn seminars gekregen. Op 28 mei aanstaande zal ik in Hotel Asteria te Venray onder de titel “Van toezicht tot sanctie” een boeiende lezing over dit onderwerp geven. Komt u ook? Ik zal u daar graag verwelkomen. Lees de seminar-pagina eens door en meldt u dan meteen aan, als het onderwerp u interesseert.

Artikel geschreven door Paul Van Hoef

Paul Van Hoef is al ruim dertig jaar uw betrokken en betrouwbare advocaat. Uw belang is zijn belang, hij stopt pas als alle wegen zijn benut. Hij is ijzersterk als het aankomt op het oplossen van juridische puzzels. Vervolgens kan hij dit duidelijk uitleggen, waardoor u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Hierdoor kan hij u goed bijstaan om een juridisch conflict te voorkomen of te winnen.

Paul Van Hoef