Waarom kiest u ons?

Deskundig

30 jaar ervaring

Betrokken

Uw belang is ons belang

Doelmatig

Vlot, efficiënt en effectief

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken na

Klanten die u voorgingen:

Uw advocaat Paul Van Hoef

Paul is geboren en opgegroeid in Roermond. Hij is in Nijmegen afgestudeerd in de klassieke talen en het Nederlandse recht. Na enkele jaren les gegeven te hebben is hij in 1987 advocaat geworden. Hij heeft in 1994 aan de Grotius Academie de specialisatieopleiding milieurecht gevolgd en is sinds jaren lid van de Vereniging van Milieurecht Advocaten.

Hij was drie jaar deken van de Orde van Advocaten in het arrondissement Roermond en vijf jaar lid van de Raad van Discipline ’s-Hertogenbosch. Buiten de advocatuur was hij lid van en bekleedde hij het voorzitterschap van verschillende besturen. Hij is momenteel lid van de onafhankelijke klachtencommissie van de Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs. Zijn grootste hobby is golfen.

Logo

De uitdaging die hij al in het vertalen van klassieke teksten vond, vindt hij nog veel méér in zijn beroep van advocaat: met zijn goede, analytische vermogen complexe zaken ontrafelen om de voor zijn cliënt beste oplossing te vinden. Die passie laat hij in het logo van zijn kantoor terugkomen: een echt, Chinees tangram met daarin de letter H van zijn achternaam.

Eigen kantoor

Na bijna dertig jaar met veel plezier elders als advocaat gewerkt te hebben heeft hij er in 2017 op 57-jarige leeftijd bewust voor gekozen een nieuwe uitdaging aan te gaan en zijn eigen advocatenkantoor Van Hoef Advocatuur te beginnen.

Specialisaties

Om zijn cliënten nóg beter van dienst te zijn legt hij zich in zijn nieuwe kantoor toe op slechts enkele rechtsgebieden. Zie hiervoor de pagina Home. Door zijn blogs en seminars deelt hij zijn kennis met u.

Zijn missie: 'Hij wil en kan uw partner zijn om juridische conflicten te voorkomen of indien nodig vlot, deskundig en effectief op te lossen of te winnen.' Lees hier over zijn werkwijze.