Uw advocaat Paul Van Hoef

Uw advocaat Paul Van Hoef

Uw advocaat arbeidsrecht en omgevingsrecht regio Venray en Horst.

Paul is geboren en opgegroeid in Roermond. Hij is in Nijmegen afgestudeerd in de klassieke talen en het Nederlandse recht. Na enkele jaren les gegeven te hebben is hij in 1987 advocaat geworden. Hij heeft aan de Grotius Academie de specialisatieopleiding milieurecht gevolgd en is sinds jaren lid van de Vereniging van Milieurecht Advocaten.

Extra activiteiten

Hij was drie jaar deken van de Orde van Advocaten in het arrondissement Roermond en vijf jaar lid van de Raad van Discipline ’s-Hertogenbosch. Buiten de advocatuur bekleedde hij het voorzitterschap van verschillende besturen. Zijn grootste hobby is golfen.

Logo

De uitdaging die hij al in het vertalen van klassieke teksten vond, vindt hij nog veel méér in zijn beroep van advocaat: met zijn goede, analytische vermogen complexe zaken ontrafelen om de beste oplossing te vinden. Die passie laat hij in het logo van zijn kantoor terugkomen: een echt, Chinees tangram met daarin de letter H van zijn achternaam.

Eigen kantoor

Na achtentwintig jaar met veel plezier bij Van der Putt Advocaten in Venray gewerkt te hebben heeft hij er in 2017 op 57-jarige leeftijd bewust voor gekozen een nieuwe uitdaging aan te gaan en zijn eigen advocatenkantoor Van Hoef Advocatuur te beginnen.

Arbeidsrecht en omgevingsrecht 

Om zijn cliënten nóg beter van dienst te zijn legt hij zich in zijn nieuwe kantoor toe op slechts twee rechtsgebieden, namelijk arbeidsrecht en omgevingsrecht. Hij blogt in zijn arbeidsrechtblog en omgevingrechtblog. Aansluitend geeft hij een digitale nieuwsbrief uit te geven en geregeld seminars te organiseren deelt hij zijn kennis met u.

Zijn missie: 'Hij wil en kan uw partner zijn om juridische conflicten te voorkomen of indien nodig vlot, deskundig en effectief op te lossen of te winnen.' Lees hier over zijn werkwijze. 

Neem hier contact met ons op!