Waarom kiest u ons?

Deskundig

35 jaar ervaring

Betrokken

Uw belang is ons belang

Doelmatig

Vlot, efficiënt en effectief

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken na

Klanten die u voorgingen:

Uw advocaat Paul Van Hoef

Paul is geboren en opgegroeid in Roermond. Hij is in Nijmegen afgestudeerd in de klassieke talen en het Nederlandse recht en heeft naast zijn studie enkele jaren les in Grieks en Latijn gegeven.

In 1987 is hij advocaat geworden.

Hij heeft de specialisatieopleiding milieurecht van de Grotius Academie succesvol afgerond en is sinds jaren lid van de Vereniging van Milieurecht Advocaten.

Zijn grootste hobby is golfen, wat hij bijna wekelijks doet. Hij is gelukkig getrouwd en heeft een zoon, een dochter en drie kleinkinderen.

Logo

De uitdaging die het vertalen van klassieke teksten hem geeft, vindt hij zeker ook in zijn beroep van advocaat: met zijn goede, analytische vermogen complexe zaken ontrafelen om de voor zijn cliënt beste oplossing te vinden. Die passie laat hij in het logo van zijn kantoor terugkomen: een echt, Chinees tangram met daarin de letter H van zijn achternaam.

Eigen kantoor

Na bijna dertig jaar elders als advocaat gewerkt te hebben heeft hij er in 2017 op 57-jarige leeftijd voor gekozen een nieuwe uitdaging aan te gaan en zijn eigen advocatenkantoor Van Hoef Advocatuur te beginnen.

Specialisaties

Om zijn cliënten nóg beter van dienst te zijn legt hij zich in zijn nieuwe kantoor toe op de rechtsgebieden omgevingsrecht en bestuursrecht. Zie hiervoor de pagina Home. Door zijn blogs deelt hij zijn kennis met u.

Zijn missie: 'Hij wil en kan uw partner zijn om juridische conflicten te voorkomen of indien nodig vlot, deskundig en effectief op te lossen of te winnen.' Lees hier over zijn werkwijze.